NK GroenLeven Akkrum

Dit was het alweer! De eerste race van het seizoen is achter de rug en het team kan weer vollop gaan sleutelen aan de boot. Het was een zeer mooi raceweekend met enkele tegenslagen maar al met al zijn we zeer tevreden. Na een goede start aan de Endurance moest de race jammer genoeg stop worden gezet door een mechanisch mankement. Daarna was het tijd voor het Rondje Akkrum die goed verliep, we zijn 5e geƫindigd. Tenslotte was het tijd om te gaan sprinten, hierbij zijn wij wederom 5e geƫindigd. We hebben veel geleerd tijdens dit raceweekend, waar de boot verbeterd kan worden en wat behouden moet worden. Nu is het sleutelen aan de boot en dan is het tijd voor de volgende race in Purmerend op 21 & 22 juni. Tot dan!

Blijf up-to-date van al onze activiteiten, volg ons op Facebook!

NK GroenLeven Akkrum