Sponsoren

Door middel van duurzaamheid willen we laten zien dat Solar de toekomst is. En daar hebben we jou bij nodig. Met jou hulp kunnen wij een boot realiseren die puur en alleen vaart op zonne-energie en alle bijkomende zaken bekostigen. Naast de kosten van de boot, zitten ook kosten verbonden aan gereedschap, trailer, overnachting en marketing.

What’s in it for me, vraag je je af? Doordat de races zowel in binnen- als buitenland plaats vinden, komen verschillende media hier op af. Hierdoor zal jouw bedrijf altijd in de spotlight staan en verbonden worden aan duurzame ontwikkeling en innovatie. Daarnaast staat jouw bedrijfsnaam op de website, kleding en boot vermeld en nemen we je mee in de wereld van de Solar boten. Een prominente plek bij de races kan hier niet ontbreken.

Hebben we je interesse gewekt? Neem gerust contact met ons op om te kijken naar de mogelijkheden die we elkaar kunnen bieden!

Onze sponsoren:

 

WhisperPower

Het DNA van WhisperPower

Het is een bijzondere uitdaging die ons drijft: ons product is pas perfect als u er niets van ziet en niets van hoort. Daarom focussen we onze innovatiekracht op generatoren en elektrische systemen die onverstoorbaar, onhoorbaar en trillingvrij hun werk doen. Niet als losse componenten, maar gebundeld in ons krachtige All-in-One PowerStation. 

WhisperPower onderscheidt zich met slimme innovaties die hun kracht bewijzen in de dagelijkse praktijk. Onder de moeilijkste omstandigheden, op het water, in de lucht en op het land. Daar kunt u op vertrouwen. En dat verklaart onze snelle groei en wereldwijde succes.

www.whisperpower.nl

Libra Energy

Chessa

Underdark

Webontwikkeling

Sinds de opkomst er van zijn wij actief bezig met het internet. We beschikken over een brede basiskennis en zijn tevens op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en de laatste trends; wij verstaan ons vak als geen ander. In de praktijk maken we gebruik van zowel bewezen technieken als van experimentelere technieken, om zodoende te zorgen voor stabiliteit, hoge prestaties, brede browser- en apparaatondersteuning én een mooi eindresultaat.

Python én PHP

Hoewel wij primair met Python werken, zijn we ook sterk in PHP. Dit stelt ons in staat om oplossingen te bouwen die koppelen op of samenwerken met bestaande programma's.

www.underdark.nl